NL
EN
DE
La Lande - Perigord Noir

Beschrijving

menu_devider

Vakantiehuis voor twee personen in de Dordogne, La Lande – La Tour.

Een glas wijn drinken in de wijngaard voor je huis. ‘s Avonds uit eten bij Petit Paris en dan nog even sterren kijken. Niks horen alleen het suizen van je eigen oren. Om 6:30 opstaan en sangliers en chevreuilles in de ochtendmist zien. In de opkomende zon je croissantje met cafe au lait op je eigen terras nuttigen. Wij hebben een GSM loos torentje te huur. Het torentje ligt op Domaine Lalande maar afgelegen bij het merlot veld. Eenvoudig maar voorzien van alle gemakken. Voor 2 personen,  alleen voor vrienden, bekenden en aardige mensen. In 1963 is onze grootvader eigenaar geworden van een wijnboerderij in Frankrijk. De wijngaarden zijn in 1970 verloren gegaan. Vanaf 2009 zijn we druk bezig de wijngaarden weer op te starten. Die wijngaarden starten we op onder de naam Les Frères H. De toren staat los van het hoofdgebouw op 100 meter afstand. Tussen de merlot druiven staat deze toren met twee verdiepingen. Keuken met vaatwasser, douche, toilet zijn beneden en op de eerste verdieping is de slaapkamer met twee bedden. Domaine La Lande ligt in het dorp Veyrines de Domme.

  • Wat een heerlijke plek, La lande! We hebben genoten. Van het huisje, van de omgeving, van de natuur, alles was heerlijk (Emmie Pigmans juli 2013)

Regio

menu_devider
Perigord Noir

Faciliteiten
(IO = In Overleg, TH = Te Huur)

menu_devider
Aantal gasten: 2 Telefoon: Nee
Slaapkamers: 1 Wasmachine: Nee
Bedden, 1 persoons: 2 Vaatwasser: Nee
Bedden, 2 persoons: Zwembad: Nee
Beddengoed: Ja Tennisbaan: Nee
Verwarming: Ja Speeltoestel: Nee
Fietsen: Nee Huisdieren: Nee
Televisie: Nee Internet: Nee

Bijzonderheden / activiteiten in de omgeving

menu_devider
La Lande ligt in het dorp Veyrines de Domme. En, Veyrines zoals wij zeggen, ligt in het departement Dordogne. genoemd naar de rivier waar verderop richting Bordeaux de mooiste wijngaarden van de wereld liggen. De grotere regio wordt wel Acquitaine genoemd. En vroeger heette het hier de Perigord noir. Die term kom je nog steeds veel tegen. Ondanks de afgelegen plek van La Lande is er op een half uur rijden enorm veel te beleven. Van golf en canoe tot aan de beste restaurants, wandelingen en grotten. Markten met truffels, walnoten en de beste kip die je ooit hebt geproefd .

Fotos

menu_devider

Globale locatie

menu_devider
menu_devider

Prijzen

menu_devider
Huurprijs laag seizoen per week: 300
Huurprijs midden seizoen per week: 300
Huurprijs hoog seizoen per week: 450

Prijs opmerking

menu_devider
inkl. beddengoed, exkl. eindschoonmaak a 35 euro

Aanbieding

menu_devider
Bij boeken van 2 aaneengesloten weken 10% korting.

Contact informatie

menu_devider
Verhuurder: Hamminga
Telefoonnummer: 0031622446569
Website: domainelalande.com/te-huur/la-tour/
E-mail: roberthamminga@me.com

Social / print

menu_devider
menu_devider

Stuur bericht

menu_devider
Vraag
Naam*
Telefoon nummer
E-mail*