NL
EN
DE
Fietsen Dordogne

Fietsen Dordogne
‘Wij zijn een familiebedrijf, gevestigd nabij Thiviers in het hart van de prachtige Perigord Vert, gespecialiseerd in de verhuur van fietsen voor het hele gezin.
Wij leveren topkwaliteit, goed onderhouden fietsen direct aan uw vakantiehuis, gite, camping, B & B of hotel. We bieden ook fietsen buggy’s voor peuters en tag-a-long fietsen voor oudere kinderen (zie details). Dit seizoen krijgen wij ook de nieuwe Merida 29er mountainbikes, voor diegenen die off-road de Dordogne willen verkennen. Alle fietsen worden regelmatig onderhouden en op veiligheid gecontroleerd voor elke verhuur, zodat u zich kunt concentreren op het verkennen van de rustige wegen en paadjes van het noorden van de Dordogne en de Limousin.
Dit gebied is vol met rustige landweggetjes, kleine oude steden en dorpen, bossen, meren en rivieren te wachten om ontdekt te worden. Wij kunnen u voorzien van kaarten van het gebied en zijn blij om geschikte routes aanraden.
Of probeer een fietsdag langs de prachtige Voie Verte – een prachtige verkeersvrije weg, van Thiviers naar Saint Pardoux-la-Rivière, stoppen bij de ‘plus beau village’ de Saint Jean de Côle. Zie de fietsen Dagtocht pagina.
We zijn nu in staat om een ‘Fiets Taxi Service’ bieden – Vervoer van maximaal 20 fietsen en 10 passagiers beschikbaar. Voor informatie kunt u bellen met 0033-606 474 994.

Voor meer informatie kunt u ons bellen een kijkje op onze website.

Dordogne Cycle Hire l Location de Velo Dordogne
0033 (0)606 472 994
enquiries@dordognecyclehire.com
www.dordognecyclehire.com
www.locationdevelodordogne.com